Kommande projekt

Våra projekt

Kommande projekt

Lidköping

Tryggt boende med hyresrätt för 65+

Under 2021 planerar vi påbörja byggnation av ett Passivhus- och Svanencertifierat trygghetsboende för 65+ i Råda Askeslätt, Lidköping. Projektet omfattar 35 lägenheter samt gemensamhetslokal som kombinerar högsta möjliga miljöprestanda med långtgående anpassningar för äldres behov, inklusive matsal för måltider subventionerade av Lidköpings kommun och en anställd trygghetsvärd. Intresseanmälan till lägenheterna släpps på Jemmetts hemsida strax efter sommaren 2021, beräknad inflyttning hösten 2022. Mer information kommer i takt med att vi får mer att berätta.


Tuve, Göteborg

Radhus med bostadsrätt

Strax norr om Tuve torg på Hisingen i Göteborg planerar vi att bygga 14 bostadsrättsradhus med inflyttning planerad till 2021–22. Vi bygger helt enligt vår egen bygghandbok med passivhusteknologi, solceller med lagring, bilpool med mera – kort sagt Sveriges mest hållbara hus. Mer information kommer.


Åsa, Kungsbacka

Parhus med äganderätt

Hösten 2021 är det enligt planen inflyttningsklart i 18 friköpta parhus nära pendeltågsstationen i Åsa i Kungsbacka kommun i Halland. Vi bygger självklart enligt vår egen stränga miljöstandard med passivhusmoduler, solceller och energilagring och med tillgång till elbilspool. Vi uppdaterar här när ny information blir tillgänglig.


Vill du veta mer?
Kanske till och med anmäla intresse för ett boende i något av våra kommande projekt?
Klicka här för att kontakta oss!